Evenementen

 

 • zaterdag 22 december is onze eigen beurs in de Kiekmure. Zie de poster op deze site. Het is vlak voor kerst dus een uitstekende mogelijkheid om een mooi muzikaal kerst cadeau te scoren.Persbericht: Rock Heaven organiseert weer een platen en cd beurs. Op  zaterdag,  22 december 2018 in Zalencentrum De Kiekmure in Harderwijk.

  Vinyl is aan een gestage opmars bezig. Elke zichzelf respecterende band of artiest brengt zijn nieuwe album op vinyl uit. En er komen heel veel klassieke popalbums opnieuw uit. Bijvoorbeeld van Pink Floyd , Metallica en Nirvana. Veel van deze platen zijn te koop  op de platen en cd beurs die Huub Goudzwaard  weer organiseert. Op de beurs zijn  natuurlijk ook veel  2e hands exemplaren te koop.

  We hebben weer de beste handelaren uitgenodigd. Die brengen duizenden lp’s ,cd’s en singles mee. We hebben dit keer ook dvd’s en blu-rays  te koop. Muziek ,films en series.

  Deze beurs is een geweldige mogelijkheid om een mooi kerst cadeau te scoren.  Want er zijn op de Noord-Veluwe geen winkels meer die zoveel prachtige dingen bij elkaar brengen als wij op de beurs. We gaan omdat het bijna kerst is de hele dag goeie kerstmuziek laten horen. Laat je verrassen!

  Attentie: de beurs is  op zaterdag en in  De Kiekmure, Tesselschadelaan 1,  3842 GA Harderwijk. De deur gaat open om 9 uur en de beurs duurt tot 5 uur. De toegang is gratis. Parkeren voor de deur is ook gratis.

  Voor info of als je zelf op de beurs wil staan of als je een verzameling wil verkopen. Bel of mail Huub Goudzwaard. 06-36184142 of hjgoudzwaard@caiway.nl  . Of kijk op www.rockheaven.nl.