20 December platenbeurs Estrado

Platina Fairs News, Platenbeurs 0 Comments

Vinyl is aan een gestage opmars bezig. Elke zichzelf respecterende band of artiest brengt zijn nieuwe album op vinyl uit. Er is zelfs weer een hitparade, de Vinyl50, die wordt aangevoerd door 25 van Adele. Deze plaat is uiteraard te koop op de platen en cd beurs die Rock Heaven weer organiseert in Estrado. Ook veel nieuwe platen van de grote namen maar ook koopjes vanaf 2,50. Ook zijn er uiteraard weer duizenden cd’s, singles en dvd´s.
De beurs is op zondag 20 december. Hij begint om 9 uur en duurt tot half 5. De toegang is gratis. Voor info of als je zelf items wilt verkopen, bel of mail Huub Goudzwaard. 06-36184142 of hjgoudzwaard@caiway.nl .
We hebben dit keer 3 extra´s. Omdat het bijna kerst is gaan we Estrado vol hangen met bijzondere kerst lp´s en singles. We draaien en vertonen mooie, unieke kerst nummers. Uiteraard zijn er ook kerst cd´s te koop. Ook dit keer heb je de mogelijkheid om een pick-up te kopen. We hebben oude maar ook recente exemplaren. Verder is er Vinyl Art te koop. Hoe mooi is het niet als je een kerst cadeau kunt geven van een ingelijste plaat, of een boeken steun van LP´s of singles.
Tot slot , groot nieuws. Het Vinyl Archief Harderwijk heet voortaan Platina Record Fairs. Uiteraard is het zondag de hele dag open, maar ook elke vrijdag avond en zaterdag van 11 tot 4. Estrado ligt aan de Parkweg 3 te Harderwijk en parkeren voor de deur is nog steeds gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *